الجمعة، 11 يناير 2013

طريقة عمل الكبده بالفلفل الرومي والكزبرة

كبده باالفلفل الرومي والكزبره

المقادير:

١- ربع كيلو كبده
٢-  ٢ فص ثوم مفروم
٣- ٢ ثمرة طماطم مقطعه
٤- ٢ ثمرة فلفل رومي شرائح
٥- كوب كزبرة خضراء مفروم
٦- ٣ ملاعق كبيرة زيت زيتون
٧- ملح - فلفل أسود
٨- ثمرة بصل شرائح

الطريقة:

١- نسخن الزيت في مقلاه واسعة ثم نضيف البصل والثوم ونقلبهم حتي يصبح لونهما ذهبيا .
٢- نضيف الكبده ونقلبها حتي تصبح بنية اللون ثم نضع عليها الطماطم وشرائح الفلفل الرومي .
٣- نضيف الملح والفلفل الأسود .
٤- نضيف الكزبرة المفرومه قبل النضج بوقت قليل .
٥- ترفع الكبده من علي النار وتقدم ساخنه . و(بالهنا والشفا)

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق