السبت، 2 فبراير 2013

طريقة عمل البطاطس المقرمشة بطعم البابريكا

بطاطس مقرمشة بطعم البابريكا

المقادير:

١- ٢ ثمرة بطاطس مقطعه أصابع
٢- كوب دقيق
٣- نصف ملعقة صغيرة كركم
٤- نصف ملعقة فلفل أحمر (بابريكا)
٥- ٢ ملعقة كبيرة بيكنج بودر
٦- ملح حسب الرغبة
٧- قليل من الماء
٨- زيت للقلي

الطريقة:

١- اخلطي الدقيق والملح والبيكنج بودر والكركم والبابريكا مع قليل من الماء حتي تمتزج المكونات.
٢- ضعي البطاطس في الخليط المجهز وأتركيها جانبا لمدة نصف ساعة.
٣- ضعي الزيت علي النارحتي يسخن ثم اقلي أصابع البطاطس فيه حتي تقرمش.
٤- اخرجيها علي مناديل مطبخ لتمتص الزيت الزائد وقدميها ساخنة و(بالهنا والشفا)

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق