الاثنين، 22 يونيو 2015

طريقة عمل السويسرول الحادق

السويسرول الحادق
المقادير :

4 بيضات
نصف كوب دقيق
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة خل
مايونيز
جبنة فيتا
تركى مدخن او لانشون
جزر مبشور
بقدونس مفروم

الطريقة :

1- نخفق البيض مع الملح والخل تقريبا مش اقل من 10 دقائق حتى يتضاعف حجمه (اهم خطوة).
2- نضيف الدقيق والبيكنج بودر ونقلب من تحت لفوق.
3- يدخل فرن ساخن على 180 درجة تقريبا لمدة ربع ساعة.
4- عند خروجه من الفرن نقلبه على ورق زبدة ويدهن بالمايونيز والجبنة ونرش عليه البقدونس ونقطع التركى ونوزعه والجزر المبشور ثم تلف وتوضع فى الثلاجة لمدة ساعتين.
5- تقطع وتقدم و(بالهنا والشفا)

ملحوظة : 
السويسرول الحادق تقدرى تغيرى الحشو على حسب الرغبة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق