بطاطس مقرمشة بطعم البابريكا |
المقادير:
١- ٢ ثمرة بطاطس مقطعه أصابع٢- كوب دقيق
٣- نصف ملعقة صغيرة كركم
٤- نصف ملعقة فلفل أحمر (بابريكا)
٥- ٢ ملعقة كبيرة بيكنج بودر
٦- ملح حسب الرغبة
٧- قليل من الماء
٨- زيت للقلي
الطريقة:
١- اخلطي الدقيق والملح والبيكنج بودر والكركم والبابريكا مع قليل من الماء حتي تمتزج المكونات.٢- ضعي البطاطس في الخليط المجهز وأتركيها جانبا لمدة نصف ساعة.
٣- ضعي الزيت علي النارحتي يسخن ثم اقلي أصابع البطاطس فيه حتي تقرمش.
٤- اخرجيها علي مناديل مطبخ لتمتص الزيت الزائد وقدميها ساخنة و(بالهنا والشفا)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق