كبده باالفلفل الرومي والكزبره |
المقادير:
١- ربع كيلو كبده٢- ٢ فص ثوم مفروم
٣- ٢ ثمرة طماطم مقطعه
٤- ٢ ثمرة فلفل رومي شرائح
٥- كوب كزبرة خضراء مفروم
٦- ٣ ملاعق كبيرة زيت زيتون
٧- ملح - فلفل أسود
٨- ثمرة بصل شرائح
الطريقة:
١- نسخن الزيت في مقلاه واسعة ثم نضيف البصل والثوم ونقلبهم حتي يصبح لونهما ذهبيا .٢- نضيف الكبده ونقلبها حتي تصبح بنية اللون ثم نضع عليها الطماطم وشرائح الفلفل الرومي .
٣- نضيف الملح والفلفل الأسود .
٤- نضيف الكزبرة المفرومه قبل النضج بوقت قليل .
٥- ترفع الكبده من علي النار وتقدم ساخنه . و(بالهنا والشفا)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق