السويسرول الحادق |
4 بيضات
نصف كوب دقيق
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة خل
مايونيز
جبنة فيتا
تركى مدخن او لانشون
جزر مبشور
بقدونس مفروم
الطريقة :
1- نخفق البيض مع الملح والخل تقريبا مش اقل من 10 دقائق حتى يتضاعف حجمه (اهم خطوة).
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة خل
مايونيز
جبنة فيتا
تركى مدخن او لانشون
جزر مبشور
بقدونس مفروم
الطريقة :
1- نخفق البيض مع الملح والخل تقريبا مش اقل من 10 دقائق حتى يتضاعف حجمه (اهم خطوة).
2- نضيف الدقيق والبيكنج بودر ونقلب من تحت لفوق.
3- يدخل فرن ساخن على 180 درجة تقريبا لمدة ربع ساعة.
4- عند خروجه من الفرن نقلبه على ورق زبدة ويدهن بالمايونيز والجبنة ونرش عليه البقدونس ونقطع التركى ونوزعه والجزر المبشور ثم تلف وتوضع فى الثلاجة لمدة ساعتين.
5- تقطع وتقدم و(بالهنا والشفا)
ملحوظة :
السويسرول الحادق تقدرى تغيرى الحشو على حسب الرغبة